menuicon logo
exitmenu Forside Om mig Projekter Læring Kontakt


3. semester


Videodays

hasbrologo

Videodays var vores første filmprojekt, hvor vi skulle levere en film, der forklarede kommunikation mellem klient og webserver. Se vores færdige produkt, som vi lavede i Adobe Premiere Pro.

Projekt Database

ER-diagram

I Projekt Database modellerede og genererede vi i grupper databaser i MySQL Workbench til en selvvalgt virksomhed. Læs her og se, hvordan modelleringen af tøjbutikken Buch Copenhagen's E-shop database kom til at se ud.

Crowdfunding

ER-diagram

Læs om det interessante crowdfundingsprojekt, hvor man kan søge og donere på forskellige crowdfundingprojekter på et website. Projektet er et omfattende projekt med mange forskellige elementer, vi tidligere har arbejdet med. Det tekniske niveau er højere end tidligere.

Black Ops Project

Black ops banner

Black Ops Projektet var et kort og uforventet gruppeprojekt, hvor vi skulle vise, at vi var i stand til at levere en simpel hjemmeside ud fra en skabelon med en kort deadline, ligesom man også kan opleve i erhvervslivet.

Mobilapp - Home LS

Home LS banner

Som en del af min uddannelse har jeg haft valgfag, hvor jeg har beskæftiget mig med mobile apps. Læs om og se hjemløse appen Home LS, som jeg har været med til at udvikle.

3. Semester Eksamensprojekt

Tingfinderen Forside

3. Semester eksamensprojekt var et gruppeprojekt, der gik ud på at redesigne websitet for den nyopstartede interiørvirksomhed Tingfinderen. Projektet var et succesfuldt projekt med godt samarbejde, iterativ arbejdsproces og gode indspark fra alle gruppemedlemmer.

4. Semester Afsluttende opgave

Kvindesmedien projectbanner

Se det selvstændige og afsluttende eksamensprojekt jeg lavede på Multimediedesigner uddannelsen. Projektet omhandlede Kvindesmedien, som ligger på Christiania og som sælger alle former for metalkunst og håndværk.